Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Εκσυγχρονίζονται οι αστικές συγκοινωνίες στην Πάφο


Με δεκαπέντε νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία ενισχύεται ο νεοσύστατος οργανισμός αστικών συγκοινωνιών Πάφου, ο οποίος ανέλαβε την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από τις 5 Ιουλίου.

Τα νέα λεωφορεία έφθασαν στην Πάφο χθες το απόγευμα και παραλήφθηκαν από τον οργανισμό αστικών συγκοινωνιών και από σήμερα ακόμη θα είναι σε θέση να εκτελέσουν δρομολόγια. Η νέα, σύγχρονη και ευρωπαϊκή εποχή στις δημόσιες συγκοινωνίες είναι παρούσα και στην Πάφο με τη δυναμική και επαγγελματική παρουσία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου.

Από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, όπου και άρχισε κανονικά η λειτουργία του νέου προγράμματος, παρατηρείται ότι η ανταπόκριση του κοινού έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 40%. Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της νέας εταιρείας αναβαθμίστηκε και η συγκοινωνιακή σύνδεση των κοινοτήτων οι οποίες συνδέονται καθημερινά με τρία δρομολόγια από και προς την Πάφο.


Ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου έχει σκοπό και στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, με λεωφορεία σύγχρονης τεχνολογίας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προσφέροντας άνετες διακινήσεις στην πόλη και επαρχία Πάφου με ασφάλεια και συνείδηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Αγάπιος Δημοσθένους. Ανέφερε, επίσης, πως η εταιρεία ετοιμάζεται πυρετωδώς, ώστε να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες που θα υπάρξουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου